Ontwikkeling

Houmaro bv heeft zich in de loop van 40 jaar ontwikkeld tot een specialist op het gebied van verspanende gereedschappen. In samenwerking met een hecht team van topmensen en een zeer geavanceerd machinepark is zij in staat uw vraagstukken op te lossen en uw wensen uit te voeren. Door steeds weer naar nieuwe oplossingen te zoeken heeft Houmaro zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner op diverse terreinen van het verspanen.

Met Nesatec heeft Houmaro een eigen productie van speciale hardmetaalcirkelzagen die specifiek hun toepassing vinden in de aluminium en kunststofverwerkende industrie. Het merk Nesatec-zagen staat internationaal bekend als 'zagen zonder braamvorming en zonder uitbreking, op hoge snelheid zagen en met minder lawaai'. Door middel van unieke gepatenteerde tandvormen zijn resultaten bereikbaar die tot nu toe voor onmogelijk werden gehouden.

Voor meer informatie: www.nesatec.nl

Houmaro special tools is ontstaan uit de behoefte om nieuwe en unieke gereedschappen te ontwikkelen en te produceren die niet in de handel voorkomen. In samenspraak met de klant, wordt advies gegeven voor het optimaliseren van het productieproces en de daarbij behorende gereedschappen worden zoveel mogelijk onder eigen label geproduceerd. Door alles in eigen beheer te houden, is de klant ervan verzekerd, dat vervolgopdrachten van deze gereedschappen geen invloed hebben op verandering, of aantasting van het productieproces.